Blog

Sportieve fietsvakanties

Sportieve fietsvakanties

Jason deCaires Taylor

Ben je een duikliefhebber? Dan hebben wij nog iets voor op jouw bucket list: het Museo Atlántico in Lanzarote. Het is het enige onderwatermuseum in Europa. Je kunt er duiken tussen de indrukwekkende beelden van kunstenaar Jason deCaires Taylor, bekend vanwege zijn onderwater creaties.

"Napels zien, en dan sterven"

"Napels zien, en dan sterven" Iedereen kent die uitspraak van Goethe, waarmee hij wilde zeggen dat Napels het mooiste is wat een mens in zijn leven kan zien. Voor wie zelf wil gaan kijken, wordt “Napels zien” binnenkort gemakkelijker. Brussels Airlines zal volgende zomer elke dag op deze prachtige Zuid-Italiaanse stad vliegen.

WANNEER DIE (BUITENLANDSE) INTERNET REISAANBIEDING TE MOOI VOOR WOORDEN (B)LIJKT:

Last minute beslissen om nog op vakantie te gaan, even het internet afschuimen op zoek naar een mooie aanbieding en boeken maar! Het all-in pakket met vlucht, transfer, hotel (en eventueel excursies) ziet er veelbelovend uit en de prijs lijkt te mooi om waar te zijn. En dat is het ook maar al te vaak, blijkt uit de realiteit. Het overkwam een Belgisch gezin vorige maand immers nog.

Venetie duur ?

Venetië duur? Niet altijd! Wij hebben een 6-daagse cruise Venetië in de aanbieding va. € 1.045 inclusief vluchten, transfers, vol pension, dranken en twee uitstappen. Er is geen single supplement! Je vertrekt in het hoogseizoen: op 8 augustus. Het schip meert aan op honderden meters van het San Marcoplein. Kinderen cruisen gratis. Ze betalen enkel havengelden en vluchten. Meer weten?

Reizen met kinderen

Als jonge mama of papa wordt alles anders. Ook op vakantie.

De eerste jaren moet je rekening houden met dutjes en voedingen.
Wat later ben je maar beter gewapend tegen een salvo van ik-verveel-mij’s.
Gelukkig zijn er hopen vakantieformules die jong en oud betoveren.
Hieronder doe je voldoende inspiratie op voor de komende jaren.
Vaste waarden

BELEVING VAN SENEGAL MET HET GEZIN

Dit is de baai van Halong in Vietnam, met haar beroemde kalkstenen eilanden

Dit is de baai van Halong in Vietnam, met haar beroemde kalkstenen eilanden. Op de eerste foto zie je de rots die Vietnamezen Ga Choi noemen (de vechtende haan) maar die door de toeristen vaak "de kussende rotsen" wordt genoemd. Andere rotsen werden "olifant", "aap" of "dak" genoemd. Vietnam met je eigen ogen zien?

ARGENTINIË : een boeiende bestemming voor individuele reizen

Argentinië is een bestemming die heel wat te bieden heeft qua belevingsreizen op maat of reeds uitgestippeld .Een groot afwisselend aanbod qua natuur, cultuur, tradities, … Door z’n enorme oppervlakte telt Argentinië verschillende klimaatzones waarbij de ideale reisperiodes afhankelijk zijn van de te bezoeken regio.

DE PANTANAL, HET GROOTSTE MOERASLAND TER WERELD. EEN UNIEK NATUURPARADIJS !!!

Pantanal, het onbekende Brazilië, gelegen in de oostelijke provincie Mato Grosso, is de regio bij uitstek voor de natuurliefhebbers. Nadruk op ecotoerisme en enkele kwalitatieve ecolodges. Het gaat hem in die regio allemaal om dieren te spotten.

Met de auto op reis: hoeveel kost een tankbeurt in het buitenland?

Vertrek je binnenkort met de wagen op vakantie? Hoeveel betaal dan je in het buitenland voor benzine? Mobiliteitsorganisatie Touring zocht het voor je uit. 

Jamaica

Nancy op hotelbezoek in Jamaica

Borneo

Individuele BELEVINGSREIS van 12 dagen met 4 nachten strandverblijf. Een formule voor liefhebbers van onthaasting, beleving, dolce far niente en la dolce vita. Beste reistijd van april tot eind september

De troeven van deze reis :

Met de auto door Ierland

Met de auto door Ierland? Dat is de kleurrijke pubs van Galway uitproberen, tot rust komen bij de kliffen van Moher en genieten van een Guinness bij het spectaculaire uitzicht in de Gravity Bar in Dublin. Vraag ons gerust het volledige programma! ‪#‎walterenco‬